vrijdag 9 juli 2010

Maxima Viert feest in kleedkamer Oranje.

Máxima viert feest in kleedkamer Oranje


7-7-10 11:03Prinselijk paar feliciteert spelers na overwinning op Uruguay
Pins Willem-Alexander(43) en prinses Máxima (39) verrasten dinsdagavond de Oranjespelers, door hen in de kleedkamer te komen feliciteren


© PETER SMULDERS
Na hun geweldige overwinning op Uruguay in de halve finale van het WK voetbal, werd Oranje ook nog eens blij verrast door een bezoek van prins Willem-Alexander (43) en prinses Máxima (39) in hun kleedkamer. De prinses wilde de jongens van Oranje persoonlijk feliciteren met hun overwinning. Alle spelers waren dolenthousiast en wilden allen op de foto met de Máxima.
Rafael van der Vaart (27) vertelt aan Nu: "En dan moet je die kans pakken. Dan ga je natuurlijk even met Máxima op de foto. Nee, ik ben geloof ik niet met haar man op de foto geweest. Maar hij hield wel een mooie speech." Niet alleen Van der Vaart was onder de indruk van de prinses. Ook Robin van Persie (26) had bewondering voor haar. "Wat een charmante vrouw is die Máxima. Ik vond het echt heel leuk dat ze ons samen met de prins kwam feliciteren. We zijn zo blij. We staan gewoon in de finale. Ongelooflijk," aldus een gelukkige Van Persie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten